Oficialii FC Botoşani îşi cer scuze de la suporteri pentru condiţiile de la amicalul cu Bacăul

suporteri la meciul cu ASC Bacau
Suporteri la meciul cu ASC Bacau. Foto: fcbotosani.ro

Conducerea FC Botosani cere- pe site-ul oficial al clubului- scuze suporterilor echipei care nu au putut urmari amicalul cu ASC Bacau.

Decizia ca amicalul cu ASC Bacau sa se dispute pe terenul Mecanex a fost luata cu doar o zi inainte de disputarea meciului, dupa ce suprafata de joc de pe Municipal a suferit o interventie pentru erbicidare selectiva, ce a facut imposibila tunderea gazonului.

Cantitatile mari de precipitatie au prelungit mai mult decat ne asteptam perioada de tratament si am fi riscat ca suprafata de joc sa fie compromisa pentru o buna perioada de timp”, a declarat Ovidiu Lezeriuc, administratorul Stadionului Municipal.

Suporterii care au asistat la meci au fost nevoiti sa priveasca in picioare partida de pe un teren viran din apropierea stadionului Mecanex.

“Este o mare prostie ca nu s-a jucat pe Municipal. L-am sunat sa il injur pe asta de la baza si el spunea ca este in vacanta. Alti copii joaca si fac antrenament pe terenul de la Posta si noi nu intram pe Municipal. Daca te pregatesti dupa colt, dupa colt ajungi”, a declarat Valeriu Iftime, presedintele FC Botosani.

Suporterii FC Botosani sunt asteptati pe Municipal pe data de 12 august la prezentarea oficiala a lotului FC Botosani cu ocazia unui amical in compania formatiei FCM Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *