PSD-iştii şi PNL-iştii contestă sondajele prezentate în presa centrală

Liderii centrali şi judeţeni ai PSD şi PNL au contestat, joi, rezultatele sondajelor de opinie publicate de presa centrală, potrivit cărora PDL ar învinge atât la Primăria Botoşani, cât şi la Consiliul Judeţean Botoşani.

Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani si Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani
Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani si Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani

În sondajul de opinie pentru CJ au fost măsuraţi Gheorghe Marcu (PSD) şi Florin Ţurcanu (PNL). Ambii au cu 25% peste posibilii candidaţi de la PDL: prefectul Cristian Roman sau Mihai Ţâbuleac, actualul preşedinte CJ. Conducerea USL va decide care va fi candidatul”, au subliniat surse din uniune, citate de site-ul www.pesurse.ro.

Liderul PNL, Florin Ţurcanu, crede că astfel de sondaje induc în eroare opinia publică şi anunţă că va face publice sondaje.

Nu pot să fie de acord, pentru că datele nu sunt reale şi cred că este greşit să duc în eroare opinia publică. Mai mult decât atât, sondajele au fost efectuate  de firme agreate de PNL şi PSD şi nu cred că este normal să ducem opinia publică în eroare. Vom face publice datele atunci când le vom primi şi noi. Nici nu se poate lua în calcul niciodată ca atât domnul Marcu, cât şi eu, posibili candidaţi din partea USL mpentru CJ Botoşani, să nu fim peste candidatul PDL cu cel puţin 25 de procente”, a afirmat Ţurcanu.

La rândul său, liderul PSD contestă rezultatele sondajelor, pe care le pune pe seama „intoxicărilor actualei puteri”.

”În sondajele noastre, făcute la nivel de Botoşani, USL conduce atât pe vot politic, cât şi pe candidaţi la funcţia de presedinte al CJ. Cred că mai sunt circa zece luni până la aalegerile locale şi a început deja bătălia sondajelor, intoxicări din partea actualei puteri”, a afirmat Marcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *