Valeriu Iftime, despre investițiile făcute în județ: Au săpat toate comunele, au pus apă, canalizare, dar fără sursă de apă

Liberalul Valeriu Iftime a vorbit luni, în cadrul unei conferințe de presă, despre investițiile făcute la nivelul județului Botoșani. El a declarat că va avea grijă înainte de a face o investiție și va studia oportunitatea acesteia.

Eu o să am mare grijă față de oportunitatea unei investiții. Vă spun de pe acum că sunt niște greșeli colosale în tot felul de comune. Au săpat toate comunele, au pus apă, canalizare, dar fără sursă de apă, fără canalizare. La mine la Vârfu Cîmpului a făcut sens giratoriu cu niște butoaie, ceva incredibil! Suntem la momentul în care nu suntem de râs, suntem disperați”, a spus Iftime.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Liderul PNL Valeriu Iftime a făcut, luni, o serie de declarații după ce a aflat rezultatele alegerilor de duminică, în urma cărora a obținut funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Botoșani. El crede că diferența dintre el și contracandidatul său, Lucian Trufin, este mult mai mare de 240 de voturi, dar că au fost multe anulate.

„Voi fi un președinte al tuturor, de fapt voi fi mult mai atent față de cei care nu m-au votat”, a precizat Iftime.

El susține că cei care nu l-au votat nu îl cunosc bine. De asemenea, a ținut să precizeze că, deși după plecarea primarilor liberali la PSD erau voci care spuneau că PNL va muri, el a demonstrat că nu este așa.

„PNL nu a murit pentru că noi, adică eu și echipa mea, am făcut exct cea ce trebuia sa facem. Am aratat oamenilor ca politica nu este doar o chestiune de interese, privata a cuiva, ci este pentru oameni.”, a spus Iftime.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *