Directorii de deconcentrate vor primi note de la membrii Biroului permanent judeţean al PDL

Viceprimarul Florin Ghiorghita
Viceprimarul Florin Ghiorghita

Directorii instituţiilor deconcentrate susţinuţi de PDL ar putea să mai treacă printr-o evaluare, în afară de cea făcută de comisia constituită în cadrul PDL. Vicepreşedintele PDL Botoşani, Florin Ghiorghiţă, a declarat că la ultima şedinţă al Biroului Permanent Judeţean al PDL s-a făcut o propunere ca pe lângă evaluarea propriu-zisă a directorilor de deconcentrate, membrii biroului să dea şi câte o notă acestora.

Depinde dacă va fi luată în calcul, însă propunerea a fost să se dea câte un tabel cu fiecare director la fiecare membru de Birou permanent judeţean şi fiecare membru să dea câte o notă la fiecare director, în funcţie de activitatea pe care o are şi probabil că cei mai slabi notaţi vor fi schimbaţi. Această treabă nu este subiectivă, pentru că eu mă îndoiesc ca un membru al Biroului Judeţean o să dea o notă mică dacă nu-i place de faţa la unul sau la altul. Notele vor fi date funcţie de cum s-a implicat pe o anumită zonă, cum a răspuns la cerinţele celorlalţi. Important este să  înţeleagă şi toţi cei din birou şi ceilalţi că directorii trebuie să răspundă şi să aibă activitate strict legală„, a spus Ghiorghiţă.

Evaluarea administrativă realizată de către comisia stabilită în urmă cu o lună ar trebuie să-şi încheie activitatea. Concluziile vor fi discutate într-o şedinţă de birou judeţean, după care directorii de deconcentrate ai PDL vor primi şi note. Florin Ghiorghiţă spune că este posibil să fie ” şi un director-doi, care să nu treacă clasa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *