Trei foşti comisari ai Gărzii Financiare Botoşani au primit deciziile pentru eliberarea din funcţia publică

Fostul subprefect Daniel Moruzi, Nelu Nechita şi Dragoş Budeanu sunt primii care vor părăsi Garda Financiară. Joi, va fi emisă o nouă decizie de încetare a raporturilor de muncă pentru încă un fost comisar, urmând ca în perioada imediat următoare să fie emise şi decizii şi pentru ultimii trei comisari care ar trebui să plece din instituţie.

În total, şapte comisari au primit preavize în perioada 23 iunie-23 iulie. Pentru că o parte din aceştia au intrat în concediu medical imediat după examen, conducerea instituţiei a fost nevoită să emită aceste decizii abia acum. O parte dintre comisarii picaţi se află, în continuare, în concediu medical.

Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, persoanele care se mai află încă internate şi acum beneficiază pe drept de concedii medicale. Reprezentanţii Gărzii Financiare au făcut verificări în acest sens şi au constatat că acei comisari nu suferă de boli închipuite, ci sunt cu adevărat bolnavi.

Cei trei foşti comisari, Daniel Moruzi, Nelu Nechita şi Dragoş Budeanu şi-au făcut deja lichidarea. Garda Financiară din Botoşani a mai rămas cu 12 comisari operativi plus alţi patru funcţionari care activează în birouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *