Apropiaţii Vioricăi Ciotoi spun că artista suferea de depresie din cauza banilor

Zeci de persoane, rude, prieteni şi vecini, au condus-o, miercuri, pe interpreta de muzică populară, Viorica Ciotoi, pe ultimul drum. Apropiaţii îşi amintesc că artista ajunsese într-o cădere psihică din cauza problemelor financiare.
„A fost cea mai bună prietenă a mea şi nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Ne pare rău la toţi că n-am ajutat-o în timp util, ca să nu facă depresia asta psihică. Trebuia să meargă să cânte cu nişte băieţi şi am înţeles că în ultimul moment când trebuia să meargă la nuntă s-a anulat şi a intrat în depresie„, a spus Doina Bârgu, prietena artistei.
Rudele şi prietenii spun că Viorica Ciotoi era o fire veselă, răzbătătoare şi o familistă convinsă, însă în ultima perioadă a devenit retrasă şi rece. Nu ştiau că ar suferi de vreo afecţiune fizică, însă de multe ori au auzit-o plângându-se din cauza lipsei banilor.
O cunosc de când avea 14-15 ani. Chiar pot zice că a învăţat de la mine. A stat zi de zi cu mine, am învăţat-o să cânte, am luat-o pe la nunţi. Pot să zic că primii paşi în artă i-a făcut datorită mie. Era o fată plină de viaţă, sufletistă, nu cred că ar fi putut face vreodată la cineva rău. Noi mereu vorbeam la telefon, ore întregi, la fiecare două zile. Ne întâlneam, vorbeam. Se plângea că o duce mai greu. De fapt, toată lumea o duce greu, dar ea o ducea foarte greu. Avea doi copilaşi, ea nu lucra, doar ceea ce mai prindea pe la vreo nuntă, soţul nu lucra. Ultima săptămână, chiar cu 4-5 zile înainte de a se întâmpla nenorocirea, m-a sunat şi spunea că nu se mai poate descurca, că nu mai are bani, că nu mai poate să facă faţă cheltuielilor. Avea la curent,  pentru copii laptele nu-l plătise, hăinuţe, trebuia de îmbrăcat, de încălţat la copii„, a declarat Maria Trofin.
Întâmplarea care a avut loc duminică, când artista a pierdut un contract important pe ultima suta de metri, a fost ca un şoc pentru Viorica Ciotoi.
A fost o neînţelegere între un muzicant, un lăutar de-al nostru, cum se zice, la preţ. A greşit şi ea, mă gândesc, că a cerut o sumă prima oară, după care a schimbat tactica şi a cerut mai mult. Nu s-au înteles la bani şi persoana respectivă a renunţat la contract„, a spus Maria Trofin.
Având în vedere faptul că artista a murit în condiţii suspecte, poliţiştii vor continua cercetarile.  Zilele acestea urmează să se facă publice şi rezultatele necropsiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *