VIDEO Cătălin Flutur, critici la adresa conducerii Primăriei pentru că nu a acordat bani pentru asociații și ONG-uri. „Gândiți-vă cu cei 500.000 lei, care s-au alocat pentru zilele orașului, câte asociații, fundații, ONG-uri, ar fi primit bani pentru activități”

Liberalul Cătălin Flutur a lansat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, o serie de critici la adresa actualei conduceri a Primăriei municipiului Botoșani pentru că, pentru al doilea an consecutiv, nu a acordat bani către asociații și ONG-uri. El susține însă că s-au cheltuit bani buni pentru organizarea Zilelelor municipiului Botoșani.

„Știți ce fel de acțiuni au aceste ONG-uri, asociații? Au acțiuni care înseamnă 20.000 lei, 30.000 lei pentru un an de zile, acțiuni frumoase cu copii, tineri. Niciun ban nu s-a alocat. Gândiți-vă cu cei 500.000 lei, care s-au alocat pentru zilele orașului, câte asociații, fundații, ONG-uri, ar fi primit bani pentru activități specifice domeniului lor de activitate”, a declarat Cătălin Flutur.

Liberalul consideră că spectacolele oferite în cadrul Zilelor Municipiului Botoșani au fost cu scop electoral, fiind organizate în campanie.

„Cetățenii din Botoșani trebuie să  înțeleagă că ceea ce s-a făcut acolo s-a făcut din banii lor, din taxele și impozitele mărite. Nu poți să mărești taxele și impozitele ca să dai 500.000 pe un festival în campanie electorală”, a adăugat Flutur.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *