S-au temut de ce e mai rău. O femeie din Botoșani a pus pe jar autoritățile, care i-au intrat în casă. Ce făcea de fapt botoșăneanca

Foto: arhiva

O femeie din județul Botoșani a pus pe jar autoritățile, care i-au intrat în casă, temându-se de ce e mai rău. Pompierii dorohoieni au fost solicitați, prin numărul de urgență 112, să intervină vineri, 31 mai 2024, pentru deblocarea unei persoane din Dorohoi.

Este vorba de o femeie în vârstă de 68 de ani care locuia într-un bloc situat pe Aleea Cristalului, din municipiul Dorohoi, într-un apartament aflat la etajul 4.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere și o autoscară, un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Botoșani și un echipaj din cadrul Poliției Municipale Dorohoi, potrivit dorohoinews.ro.

În timp ce pompierii se pregăteau să intervină pentru pătrunderea prin geamul exterior, femeia a răspuns la telefon și a declarat că este plecată la Iași pentru investigații medicale. Toată panica s-a creat după ce aceasta nu s-a prezentat la programarea de la centrul de dializă, fapt pentru care s-a procedat la încercarea contactării ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *