FOTO Tragedie! O femeie din Botoșani a fost găsită moartă într-un apartament

O tragedie a avut loc joi, în județul Botoșani. O femeie a fost găsită moartă într-un apartament. Descoperirea macabră a fost făcută de pompieri, care au fost chemați să intervină pentru deblocarea ușii întrucât femeia nu răspundea la ușă.

Este vorba de o femeie în vârstă de 82 de ani care locuia într-un bloc situat pe strada Dumitru Furtună, într-un apartament aflat la etajul 1.

Astfel, pompierii au pătruns în apartament printr-un geam și au găsit femeia inconștientă.

La fața locului au ajuns cadrele medicale, dar din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a o salva, fiind constatat decesul.

Totodată, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit bătrâna.

 

Urmareste-ne pe Google News!

Citește și: Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul IV

Încă o tragedie înregistrată la Botoșani! Un bărbat a murit, luni seară, după ce a căzut de la etajul IV al blocului în care locuiește. Este vorba de botoșăneanul în vârstă de 55 de ani care a fost preluat, duminică, de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Clinica de Neurochirurgie din Iași.

El a fost transferat la Iași din cauza stării grave de sănătate, însă medicii de aici nu au mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. Bărbatul se numește Mihai Pricop. El locuia în cartierul Bucovina din municipiul Botoșani și s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul al patrulea printre balustradele scării de bloc.

Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a deschis o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă, potrivit unor proceduri care se declanșează în astfel de cazuri.

VIDEO Nou în Botoșani! Prima curățătorie care oferă servicii de curăţare pentru pantofi de piele, genţi sau posete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *