Proiectul privind zona de agrement Cornisa, aproape de implementare: Parcul din Cornisa se va intinde pe 48 de hectare de teren

Viceprimarul Catalin Alexa
Viceprimarul Catalin Alexa

Reprezentantii Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est si-au anuntat vizita in teren pentru proiectul privind realizarea zonei de agrement Cornisa. Acest lucru se va intimpla marti, 9 august, dupa care reprezentantii Primariei Botosani se vor deplasa la Ministerul Dezvoltarii pentru semnarea contractului de finantare. Reprezentantii Primariei Botosani sustin ca lucrarea la zona de agrement Cornisa va incepe anul acesta.

Practic, cei de la ADR Piatra Neamt verifica actele depuse la cererea de finantare, verifica originalele. Aceasta este etapa de dinaintea semnarii contractului de finantare. Dupa semnarea contractului putem sa dam drumul la licitatie”, a spus viceprimarul Catalin Alexa.

Investitia se va realiza pe parcursul a doi ani si se cifreaza la 87 milioane lei. Parcul de agrement Cornisa se va realiza pe o suprafata de 48 de hectare de teren. O parte din teren va fi impadurita cu cu copaci, respectiv 25 de hectare de teren. Se vor planta 100.000 de pomi. Pe o alta suprafata de teren se va construi parcul propriu zis, de asemenea impadurit si cu alei, iar pe o alta bucata de teren va fi constructia propriu-zisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *