Furnizarea apei va fi reluata marti dupa amiaza in cartierele unde aceasta a fost sistata luni

apa intrerupta
Apa va avea presiune scazuta din cauza unei avarii

Apa va fi reluata dupa amiaza in cartierele in care aceasta a fost sistata in cursul zilei de luni. Este vorba de cartierele situate de la E-ON Electrica până în zona Pod de Piatră –Bazar- Ion Pillat- T. Vladimirescu, respectiv cartierele Calea Națională, Griviţa, Împărat Traian, Independenţei, Săvenilor, T.Vladimirescu, Zona Centrală, Piaţa Mare, Miorița, Luceafărul. Reprezentantii Nova Apaserv au declarat ca apa nu curge inca la robinete in aceste zone, din cauza procedurii greoaie de umplere a noii conducte.

„Am renuntat la conducte vechi de fonta care se spargeau foarte des si am decis sa umplem conducta de polietilena. Acest lucru il facem foarte greu pentru ca dam drumul usor la apa, pentru a nu se sparge conducta si a crea noi avarii si umplem treptat. Oamenii nostri sunt pe teren  si supravegheaza procesul de umplere care a inceput luni seara, in jurul orei 21,00″, a spus Marcel Georgescu, directorul Nova Apaserv.

Reprezentantii operatorului de apa spera ca furnizarea apei sa se reia marti dupa amiaza.

Manevrele de sistare a apei pe conducta veche de transport și distribuție au început luni dimineață la orele 7.30, însă nu au fost finalizate in 24 de ore, asa cum anuntase initial furnizorul de apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *