FOTO & VIDEO Panică într-o localitate din Botoșani, în Vinerea Patimilor. Localnicii au sunat la 112

S-a lăsat cu panică într-o localitate din județul Botoșani, chiar în Vinerea Patimilor, după ce un transformator electric pe bază de ulei a luat foc, cel mai probabil, din cauza suprasolicitării. Incendiul a avut loc la un punct de trasformare din orașul Flămânzi. Localnicii au observat că iese fum din clădire și au sunat la 112 după ajutor.

Au intervenit pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică.

Aceștia au constatat faptul că ardea violent transformatorul și au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se se extindă la celelalte încăperi ale clădirii, dar și la alte construcții din apropiere, inclusiv la Casa de Cultură din orașul Flămânzi.

După stingerea incendiului, pompierii au răcit transformatorul, eliminând astfel pericolul de explozie care putea să apară că urmare a supraîncălzirii celor aproximativ 1000 de litri de ulei.

Intervenția a durat mai bine de două ore. Specialiștii furnizorului de energie electrică urmează să remedieze defecţiunile.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *