Doi botoşăneni, care deţin o insulă în Mamaia, cercetaţi de DNA pentru afaceri ilegale cu petrol

Insula OvidiuProcurori de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Bucureşti, însoţiţi de jandarmi şi poliţişti din Capitală, au descins luni la debarcaderul din staţiunea Mamaia într-o acţiune organizată pe linia evaziunii cu produse petroliere, scrie Evenimentul Zilei. Surse judiciare spun că ar fi vizaţi fraţii Livadariu, din judeţul Botoşani, care deţin la Mamaia societatea „Insula Ovidiu”, cu obiect de activitate comerţ.

Fraţii Livadariu au în proprietate o terasă, un restaurant şi spaţii de cazare pe Insula Ovidiu de pe lacul Situtghiol, precum şi ambarcaţiuni care transportă turiştii spre şi dinspre insulă.

Însă, percheziţiile au vizat ridicarea unor documente privind o altă afacere a fraţilor Livadariu şi anume reciclarea de deşeuri petroliere. Surse din Mamaia au declarat pentru EVZ că, printr-o altă firmă a lor, „”Recycling Slop LTD Inc.” cu sediul social în Mamaia, zona Cazino, fraţii Livadariu se ocupă cu tratarea şi eliminarea deşeurilor nepericuloase.

Conform datelor înregistrate în Monitorului Oficial, firma a fost înfiinţată în octombrie 2009 şi este împărţită de Cătălin Marian Livadariu, domiciliat în Constanţa, şi Racz Laszlo Mihaly, domiciliat în Austria. Procurorii DNA au percheziţionat birourile şi două maşini de lux parcate lângă debarcader, în prezenţa a doi dintre cei trei fraţi Livadariu, aduşi de mascaţi cu dubele.

Citiţi mai mult: DNA, pe urmele traficanţilor de petrol la Mamaia – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/dna-pe-urmele-traficantilor-de-petrol-la-mamaia-939376.html#ixzz1TBJAcmi6
EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *