Directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului se însoară astăzi

Liviu Radasanu, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani
Liviu Radasanu, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani

Directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Liviu Rădăşanu, se căsătoreşte, sâmbătă, petrecerea urmând să aibă loc la Restaurantul Rapsodia. Soţia sa este Maria Manuela şi este director de agenţie BRD.

Naşii acestuia sunt Gabriel Oprişanu, director la Spitalul de Psihiatrie, şi soţia acestuia, Carmen.

BotosaniNews urează tinerilor căsătoriţi casă de piatră.

3 thoughts on “Directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului se însoară astăzi

  1. de la TABULEAC s a mutat la Oprisanu….omul se pune la adapost…cand se skimba regimul sa nu raspunda pt faptele din vremea PDL….rusinica mai Radasanu….daca te ai pretat la un „asa prezentabil nas„…tu esti barbat bine…ne asteptam la mai mult din partea ta!!!!!!!!! Victor Construct va da de papa la amandoi….

  2. . Zvonuri despre amor şi amorezi
    Prin Botoşani circulă zvonul că directorul Liviu Rădăşanu s-ar afla în mare dragoste cu una din angajatele sale. Din această cauză, intre el şi soţia sa, consiliera lui Ţâbuleac, pe holul Prefecturii ar fi avut loc un scandal. „Între mine şi soţie au fost şi unele neînţelegeri, aşa cum sunt în toate familiile, dar asta nu înseamnă că am lăsat pe cineva însărcinată, cum se vorbeşte prin Botoşani” – a declarat Liviu Rădăşanu. „Nu sunt în divorţ cu soţia cum se spune” – a ţinut Rădăşanu să ne precizeze.
    Interesant este că şi surse din interiorul PDL indică faptul că Rădăşanu ar avea probleme în familie şi că se vorbeşte de o acţiune de divorţ.
    Pe de altă parte, se spune că şi nevasta lui Rădăşanu ar avea şi ea un drăguţ din rândul colegilor de muncă. Cum Liviu Rădăşanu a negat vehement că în familia sa ar fi probleme, să tratăm totul ca pe nişte bârfe izvorâte din statutul de persoane publice ale celor doi soţi. Asupra acestui aspect vom reveni numai după ce vom epuiza verificarea tuturor informaţiilor pe care le deţinem.
    Un singur lucru este cert şi nu poate fi pus la îndoială. Preşedintele Mihai Ţâbuleac s-a înconjurat de persoane angajate pe criterii clientelare, partinice şi numai de el cunoscute, dar cu salarii plătite din banul public. Iar instituţia Protecţiei Copilului a devenit locul unde se angajează nevestele sau soţii celor care se bucură de protecţia lui Ţâbuleac. Acum avem şi explicaţia de ce preşedintele Ţâbuleac a ţinut şi cu dinţii ca bugetul judeţului să se ducă în proporţie covârşitoare la Protecţia Copilului.
    Ioan Rotundu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *