Cei care au promovat examenul de titularizare şi-au primit posturile în învăţământ

Peste 120 de aspiranţi la un post în învăţământ, care au reuşit să ia peste 7 la titularizare, s-au prezentat, vineri, în aula Colegiului Naţional „A.T.Laurian” pentru a-şi lua în primire posturile. Aceştia vor deveni titulari ai sistemului naţional de învăţământ. La bătaie au fost puse aproape 180 de posturi cu o valabilitate de patru ani. Aceasta este prima etapă de ocupare a catedrelor disponibile. În cazul în care posturile nu se vor ocupa în totalitate, ele vor fi din nou vacantate pentru titularii din alte judeţe.

Pe 27 şi 28 iulie, cei care au obţinut peste nota 7 în alte judeţe pot depune cereri la noi şi în momentul în care avem cereri vom organiza o şedinţă publică pe 29 iulie pentru aceştia. Pe 4 august urmează etapa pentru suplinitori, respectiv pentru cei care au obţinut sub 5 la concursul naţional de titularizare„, a spus Daniel Cojocariu, inspector resurse umane în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Reprezentanţii IŞJ aşteaptă însă precizări de la Ministerul Educaţiei cu privire la supliniri. Suplinitorii urmează să susţină şi un examen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *