Filmul 127 de ore rulează la cinema Unirea în perioada 22- 28 iulie

1. Nanny McPhee and the Big Bang (2010)

Nanny McPhee: Marea înfruntare

Regia: Susanna White

Cu: Emma Thompson

Gen film: aventuri, comedie, familie

Ora de spectacol: 14.00

Dacă “Nanny McPhee”, filmul de acum 5 ani, era descris de realizatori ca fiind “războiul dintre părinţi şi cei mai obraznici copii din lume ”, Nanny McPhee: Marea înfruntare” este războiul dintre copii. Iar singura persoana care le poate face faţă este bona cu puteri magice!

Dna Green este la capătul puterilor. Are trei copii care se ceartă şi se bat  tot timpul, de soţul ei, plecat la război, nu mai ştie nimic de luni de zile, cumnatul o bate la cap să-i vândă lui partea din averea familiei care ii revine soţului ei. Ca şi cum nu era de ajuns, se trezeşte pe cap cu nepoata şi nepotul ei, doi copii extrem de răsfăţaţi.

E prea mult pentru dna Green! Dar ce nu ştie ea încă, dar va afla in curând, este că are mare nevoie de bona McPhee şi puterile ei magice!

Odată ajunsă la ferma familiei Green, bona McPhee trece imediat la fapte. Când răsfăţaţii familiei refuză să împartă paturile cu verii lor, spunând că mai degrabă s-ar culca cu purceii în pat, ei bine, bona le împlineşte pe loc dorinţa: în paturile lor apar purceii cu pricina, iar copii aşa vor dormi! Căci bona McPhee nu glumeşte cu copiii obraznici!

Şi acesta e doar începutul. Fiindcă motto-ul lui Nanny McPhee este: “Când nu mă vrei, dar ai nevoie de mine, eu rămân. Când mă vrei, dar nu mai ai nevoie de mine, eu trebuie să plec.”
Folosindu-se de toată magia de care e în stare, bona McPhee va reuşi oare să aducă ordinea în familia Green, salvând-o astfel de la tot ce o ameninţa?

2. “Scream 4″

Ore de spectacol: 16.00

Regia: Wes Craven

Cu: Emma Roberts, Hayden Panettiere, Courteney Cox, David Arquette

Gen film: horror, mister, thriller

La cincisprezece ani după oribilele crime ale celui numit Ghostface, Sidney Prescott (Neve Campbell), acum scriitoare de succes a unui roman motivaţional, se întoarce în orăşelul său natal, Woodsboro, care este ultima oprire în turneul de promovare a cărţii sale.
Din nefericire, odată cu întoarcerea ei, reapare şi Ghostface, care îi pune în pericol pe toţi cei dragi lui Sidney, şeriful Dewey (David Arquette) şi Gale Weathers (Courteney Cox), care acum sînt căsătoriţi, ca şi pe verişoara ei Jill (Emma Roberts) şi pe mătuşa sa Kate (Mary McDonnell). Însă aceştia nu sînt singurii care se află în pericol, căci o nouă generaţie are acum de înfruntat o teroare nouă.

Scenariul celui mai nou episod horror din această serie începută în anii ’90 îi aparţine lui Kevin Williamson, iar regizor este însuşi maestrul genului horror şi creatorul acestei serii, Wes Craven. Alături de Neve Campbell îi mai regăsim pe Courteney Cox, David Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Rory Culkin, Anthony Anderson, Adam Brody, Mary McDonnell, Marley Shelton, Nico Tortorella, Marielle Jaffe, Kristen Bell, Anna Paquin, Lucy Hale, Shenae Grimes, Aimee Teegarden şi Brittany Robertson.

3. 127 de ore

Regizor: Danny Boyle

Cu: James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn, Treat Williams, John Lawrence,

Scenaristi: Aron Ralston, Simon Beaufoy, Danny Boyle

Genul: thriller, drama, aventura

Ore de spectacol 18.00 şi 20.00

Bazata pe povestea reala de viata a alpinistului nord-american Aron Ralston si pe cartea acestuia „Between a Rock and a Hard Place”, drama „127 Hours” relateaza sacrificiile greu de imaginat pe care a fost fortat sa le faca tanarul pentru a scapa cu viata dintr-o situatie-limita petrecuta in anul 2003. Dornic de adrenalina si de experiente cat mai palpitante si pasionat de catarari pe munte, Aron porneste intr-o expeditie periculoasa in Utah fara sa-si informeze familia sau prietenii despre intentia lui de a escalada peretele unui canion. Dupa ce parcurge cu bicicleta kilometri intregi printr-o zona desertica si se imprieteneste cu doua excursioniste pe care isi propune sa le impresioneze cu abilitatile lui de alpinist, Aron Ralston se prabuseste intr-o despicatura ingusta dintre peretii canionului, iar un bolovan urias ii imobilizeaza bratul drept. Timp de 5 zile lungi si epuizante, tanarul incearca fara succes sa isi elibereze mana de sub blocul de stanca, fiind constient de faptul ca nimeni nu stie unde se afla si nu il cauta. Intelegand ca nu exista sanse de supravietuire daca ramane fara provizii de apa, alpinistul recurge la un gest curajos si disperat care il ajuta sa isi elibereze corpul, dupa care escaladeaza 20 m de stanca si parcurge 13 Km pentru a se salva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *