Accidentat mortal de maşina unui poliţist

Un barbat de 80 de ani, din Broscauti, a murit ieri intr-un cumplit accident de circulatie, dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un politist. Accidentul a avut loc in fata casei batranului, la cativa metri de postul de politie din Broscauti, pe un sector de drum in rampa, dupa un sir de curbe periculoase. Potrivit martorilor, Mihail C., cunoscut cu probleme psihice si fara auz, a fost vazut traversand drumul judetean in diagonala, spre sensul de mers pe care se deplasa Dacia Solenza, autoturism proprietate al altui politist dorohoian si care era condus de agentul sef Remus R., din cadrul Compartimentului Criminalistic Dorohoi.

Oamenii spun ca batranul avea un mers sinuos si gesticula. La circa doi metri de masina care se deplasa regulamentar, in momentul cand batranul se afla deja pe acostamentul soselei, acesta s-ar fi dezechilibrat si a facut brusc un pas inapoi, spre sosea, ajungand direct in fata masinii. Agentul de politie nu a mai putut evita impactul, astfel ca batranul s-a izbit de parbriz, a fost aruncat in sant si a murit pe loc.

Martorii mai spun ca politistul a incercat sa-l avertizeze pe batran claxonand de cateva ori, insa fara efect. In urma primelor verificari, agentii rutieri si criminalistii au stabilit ca batranul a fost lovit puternic la cap, traumatismul fiindu-i fatal. „Efectuam cercetari privind producerea acestui eveniment rutier„, a precizat comisarul sef Ioan Sisiiac, adjunctul sefului Politiei Dorohoi, cel care a coordonat ancheta de la locul faptei.

Ancheta demarata si de IJP

Fiind vorba de un accident in care a fost implicat un politist, conducerea Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Botosani a trimis la Broscauti specialistii Serviciului Criminalistic, care au reluat ancheta de la zero. Oamenii legii urmau sa expertizeze masina atat tehnic, cat si criminalistic.

Acesta este al doilea accident mortal inregistrat in ultimele patru zile in apropiere de Dorohoi, dupa tragedia de duminica dimineata cand doi tineri de 21 si 22 de ani au decedat pe loc, dupa ce un sofer incepator si baut s-a izbit cu masina in zidul unei cladiri

Monitorul de Botosani

One thought on “Accidentat mortal de maşina unui poliţist

  1. Unde a fost conducerea preventiva pe care trebuia sa o respecte politistul. Il cunosc,potistul cu pricina, e foarte increzut. In acea zona trebuia sa mearga cu 30 la ora, nu ca o impune cineva, dar asa e sectorul de drum. Dar cum la volan era un politist, precis e nevinovat. Astia dupa ce ne ciomagesc cand facem greva, acum ne ucid parintii sau bunicii. RUSINE politiei romane! Cand se va da un exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *