Directorul Direcţiei Agricole, Cristian Delibaş, cercetat disciplinar de o comisie din Ministerul Agriculturii

Cristian Delibas
Cristian Delibas

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a comunicat că aspectele sesizate de Instituţia Prefectului judeţului Botoşani, privitoare la unele nereguli în activitatea Direcţiei pentru Agricultură, au fost confirmate în urma verificărilor efectuate de Corpul de control al ministrului, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

În urma verificărilor s-a constatat că se confirmă cele sesizate, dar şi alte aspecte cu privire la managementul desfăşurat la nivelul instituţiei. Au fost dispuse masuri administrative pentru funcţionarii publici din cadrul Direcţiei Agricole Botoşani care se fac răspunzători pentru cele constatate şi consemnate în nota de control. Conducerea ministerului a sesizat şi comisia de disciplină pentru funcţionarul public Cristian Delibaş – director executiv al Direcţiei Agricole Botoşani, în vederea analizării faptelor comise şi luarea măsurilor ce se impun. M.A.D.R. a sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani, pentru efectuarea unor comunicări specifice”, se menţionează în comunicarea primită de la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

La sfârşitul lunii mai, Instituţia Prefectului judeţului Botoşani a informat M.A.D.R. referitor la unele nereguli privind gestionarea patrimoniului ministerului. Acestea au fost sesizate în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural de către reprezentaţii Filialei judeţene Botoşani a Asociaţiei Comunelor din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *