Maşinile de la Microbuzul SRL, amendate pentru lipsa rovignetei

sistem verificare rovigneteMai multe maşini ale societăţii comerciale Microbuzul SRL au fost prinse, marţi, de echipamentele video ale Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi circulând fără plata rovignetei. Este vorba de microbuzele care asigură cursele de persoane până în Cătămărăşti Deal.  Ele ies astfel din aria municipiului Botoşani şi acced pe un drum naţional, pentru care este obligatorie plata taxei de drum.

Câţiva şoferi de la Microbuzul, ai căror maşini au fost prinse de camerele de supraveghere (care îi depistează instantaneu pe cei care nu au rovignetă) au încercat să protesteze faţă de montarea echipamentelor la Cătămărăşti Deal, însă aceştia au fost nevoiţi să renunţe la acţiune după ce li s-a explicat că drumul naţional începe imediat de la ieşirea din municipiul Botoşani spre Dorohoi, iar plata taxei de drum este imperativă.

A început verificarea rovignetelor. Vezi unde acţionează camerele video

2 thoughts on “Maşinile de la Microbuzul SRL, amendate pentru lipsa rovignetei

  1. Si mai vreti sa asociati aceasta firma cu Eltrans spaga mare fratilor nu ? Rusine sa va fie edilililililor
    Trece luna isi ia banul d.nii de la Microdisconfortul srl . Iti clatanesc dintii in gura de zgomotul de hodorogeala care o fac masinille de transport . Cum de cei de la ARR , POLITIE , le lasa sa circule , Disconfort creat de soferii cu muzica lor de manele ? Sunt pline de praf , oribile conditii ,
    Mai investiti in masini daca vreti asociere cu Eltrans ,

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Transportul in comun trebuie asigurat de primarie si nu de toate firmele care nu dau bilete, conditiile de transport sunt mai rele decat pe timpul comunismului, iar masinile scot fum de nu mai vezi nimic in spatele lor. Cum se fac verificarile acestora??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *