Punctul de trecere a frontierei din Racovat nu figureaza cu angajati in noua schema de personal

Prefectul Cristian Roman a declarat ca a facut demersuri la Ministerul Administratiei, dar si la Agentia Nationala de Administrare Fiscala pentru rezolvarea situatiei, astfel incat la redeschiderea punctului vamal sa nu fie probleme cu asigurarea personalului.

Cand s-au dimensionat schemele de personal nu s-a tinut cont ca intr-o perioada imediat urmatoare, august-septembrie, se va redeschide vama Racovat. Am solicitat un punct de vedere de la cei de la Vama Stinca, pentru ca punctul de acolo, respectiv punctul vamal Racovat este in subordinea vamei Stinca, si am facut demersuri la ministru si la Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Le-am prezentat situatia respectiva, solicitindu-i masuri pentru a evita ca in situatia in care se deschide vama sa nu avem personal” , a spus prefectul.

Prefectul a spus ca nu stie de cate posturi este vorba, precizind ca in noua schema s-a aprobat statul de functii doar la Stinca, nu si la Racovat. In prezent, la vama Racovat sunt patru vamesi, ei fiind ajutati si de personal de la Stinca Costesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *