Sondaj: Primarul Flutur va fi susţinut pentru un nou mandat

Liderul PDL Botoşani şi actualul primar al municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, va fi susţinut pentru un nou mandat de primar al municipiului Botoşani, relevă un sondaj realizat de BotosaniNews în săptămâna 11-17 iulie. La întrebarea Credeţi că liderul PDL, Cătălin Flutur, va fi susţinut pentru un nou mandat de primar al municipiului Botoşani? au răspuns 310 cititori, iar 53% (163 persoane) dintre aceştia sunt de părere că Flutur are şanse la un nou mandat. În schimb, 47% dintre cititori cred că actualul primar nu va mai avea susţinere pentru încă patru ani la Primăria Botoşani.

În această săptămână, BotosaniNews va propune să răspundeţi la întrebarea ”Credeţi că evaluarea profesională a comisarilor Gărzii Financiare a fost obiectivă?”

2 thoughts on “Sondaj: Primarul Flutur va fi susţinut pentru un nou mandat

  1. Personal nu mi-as dori ca Flutur sa mai fie primar. Proiectele cu care se lauda el sunt doar niste firimituri aruncate de pedelistii de la Bucuresti doar ca sa mai obtina voturile noastre. In schimb, Flutur trebuie anchetat pentru ca a dat iama in bugetul Primariei fara rezultateș lucrari de proasta calitate dar scumpe, disparitia sumei de 600.000 lei , trotuarele de pe Bulevard, achizitionarea de flori pe sume foarte mari de la firma lui Ghiorghita, cheltuirea unei suma de 5 ori mai mari fata de cea initiala inscrisa in contract pentru modernizarea Primariei, bani fara eficienta pentru Modern Calor, etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *