Accident cu doi morţi produs, noaptea trecută, la Dorohoi

accident cu doi morti dorohoiDoi tineri de 21 şi respectiv 22 de ani din Dorohoi au murit, sâmbătă noapte, într-un accident de maşină produs în localitate. Sâmbătă, în jurul orei 2.00, autoturismul, marca Dacia 1310, condus de un şofer în vârstă de 27 de ani, Cezar Vasile Văcăreanu, nu a adaptat viteza de mers la o curbă periculoasă din direcţia Dorohoi-Şendriceni şi a pierdut  controlul volanului,s-a răsturnat în şanţul de pe partea stângă a sensului de mers, oprindu-se exact în peretele unei case.

În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr de 21 de ani din municipiul Dorohoi, Gabriel Mihai Chirilă, pasager pe bancheta din spate, partea stângă, dar şi a celui de 22 de ani, tot din municipiul Dorohoi, Marian Cosmin Dănilă, pasager pe bancheta din spate partea dreaptă. Şoferul autoturismului  a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, pentru investigaţii de specialitate in  timp ce tânăra de 18 ani, din comuna Şendriceni care ocupa scaunul dreapta faţă a fost transportată la Spitalul municipiul Dorohoi pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto  a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-au întocmit acte procedurale faţă de  şoferul autoturismului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

 

One thought on “Accident cu doi morţi produs, noaptea trecută, la Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *