Trei posturi scoase la concurs de o primărie din Botoșani. Ce caută să angajeze!

Primăria oraşului Ştefăneşti a scos la concurs trei posturi spre a fi ocupate. Este vorba de un post de asistent medical debutant (PL) – în cadrul structurii Unitate de îngrijire la domiciliu, Compartiment Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice și Unitate de Îngrijire la Domiciliu, Direcția de Asistență socială a Primăriei, post contractual de execuție, pe perioadă nedeterminată, dar și de un post de asistent social (S) – debutant în cadrul structurii Unitate de îngrijire la domiciliu, Compartiment Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice și Unitate de Îngrijire la Domiciliu, Direcția de Asistență socială, post contractual de execuție, pe perioadă nedeterminată.

Primăria mai angajează un asistent medical – Debutant (PL) – în cadrul structurii Centru de zi pentru persoane vârstnice – Compartiment Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice și Unitate de Îngrijire la Domiciliu al Direcției de Asistență socială a Primăriei, post contractual de execuție, pe perioadă nedeterminată.

Dosarele de concurs se depun până pe 8 februarie, proba scrisă are loc pe 15 februarie iar interviul pe 19 februarie.

FOTO! Disticții înmânate de ministrul Culturii, Raluca Turcan, reprezentanților Teatrului ”Vasilache” și Teatrului ”Mihai Eminescu”: Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *