Asistenții medicali din județul Botoșani deplâng moartea medicului Nicușor Curteanu: Lumea medicala botosaneana este mai saraca iar medicina de urgenta a pierdut un excelent profesionist

Asistenții medicali din județul Botoșani deplâng moartea medicului Nicușor Curteanu. Ei au transmis pe această cale un mesaj de condoleanțe.

Lumea medicala botosaneana este mai saraca iar medicina de urgenta a pierdut un excelent profesionist.

In aceasta zi cand ne despartim de d-l doctor NICUSOR CURTEANU , medic primar cu competente in medicina de urgenta – doctor in stiinte medicale  Filiala OAMGMAMR Botosani deplange despartirea de un excelent colaborator si bun prieten al organizatiei noastre profesionale.

A fost un excelent  specialist in medicina de urgenta , pe care a innobilat-o de la profesie la vocatie , un lector excelent care a predat cu entuziasm si cu pasiune cursuri de resuscitare pentru medici, asistenti medicali si alte categorii profesionale, a salvat multe vieti in timpul interventiilor de urgenta , dar a plecat prea repede dintre noi lasand un gol imens in inimile tuturor.

Pastram in amintire profesionalismul , eleganta si zambetul cald care-i lumina fata. Transmitem sincere condoleante  si Dumnezeu sa mangaie familia indurerata  !!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *