Elena Udrea, invitată la semnarea contractului privind realizarea zonei de agrement Cornişa

Catalin Flutur si Elena UdreaPrimarul Cătălin Flutur susţine că urmează vizita în teren ai reprezentanţilor Agenţiei de Dezvoltare Nord-Est din Piatra Neamţ, după care se va trece la semnarea contractului acestui proiect, la care va fi invitat şi ministrul Dezvoltării, Elena Udrea. Reprezentanţii municipalităţii au în vedere, cu acest prilej, să inaugureze oficial şi Spitalul de Recuperare, care a fost modenizat recent.

Mai avem cam două săptămâni şi vine vizita pe teren pentru zona de agrement. Raportul a fost trimis de la Piatra Neamţ, s-a primit aprobarea şi aşteptăm vizita de teren, care este ultimul element înainte de semnarea contractului. Dacă am putea să le cuplăm am face un eveniment deosebit pentru Botoşani. Dacă nu vine, nu-i nimic, mă duc eu la Bucureşti, pentru că mă interesează mult lucrul acesta, să semnez contractul„, a spus primarul Cătălin Flutur.

One thought on “Elena Udrea, invitată la semnarea contractului privind realizarea zonei de agrement Cornişa

  1. UDREA sa semneze si declaratiile la procuratura cand va da socoteala pt dezastrul in care a dus Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bineintels in acelasi timp cu Basescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *