Florin Ghiorghiţă vrea un nou mandat de viceprimar doar dacă va face echipă cu Cătălin Flutur

Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani
Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă ia în calcul un nou mandat de viceprimar doar dacă va face echipă cu Cătălin Flutur. Acesta a spus că în cazul în care actualul primar Cătălin Flutur nu va mai candida pentru un nou mandat, se va retrage şi el. Ghiorghiţă a declarat că nu îl interesează funcţiile şi că ia în calcul şi o revenire în mediul privat.

Am avut o discuţie de acum opt ani cu domnul Flutur şi au fost înţelegeri între noi ca atâta timp cât vom fi la Primărie, vom fi împreună, ca să ne ajutăm unul pe altul. Dacă o să mai fie bine de bine, dacă nu o să mai fie tot la fel de bine o să fie. Dacă domnul Flutur va candida pentru Primărie, o să candiez şi eu pentru consilier local, pentru că din consilieri locali se aleg viceprimari. Dacă o să fie posibilitatea şi alegerii în funcţia de viceprimar, poate o să candidez şi la aia. În principiu, aş dori să lucrăm împreună, în continuare, dacă se poate. În caz contrar, mă orientez către mediul privat. Mai rămân în politică, dar nu pe funcţii publice. Nu urmăresc neapărat obţinerea unei funcţii publice sau politice. Dacă pot să rămân să lucrez, în continuare, cu domnul Flutur cu mare plăcere am să rămân„, a adăugat Ghiorghiţă.

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă este cel mai longeviv viceprimar la Primăria Botoşani.

2 thoughts on “Florin Ghiorghiţă vrea un nou mandat de viceprimar doar dacă va face echipă cu Cătălin Flutur

  1. Poate la puscarie Florine…..te ai ingrasat cam mult din banii publici….s a vazut ca iti place rau….du te acasa cu Flutur al tau si culcati va impreuna!!!!!!!!!!! Sa ajute Domnul sa dati socoteala pt TOT !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *