Doctorul Laza şi-a prezentat cartea despre medicina naturistă la Botoşani

Doctorul Laza, alături de directorul firmei Elsaco, Valeriu Iftimie
Viceprimarul Cătălin Alexa, prezent la eveniment

Medicul Doru Laza şi-a prezentat, luni, la Botoşani, cartea intitulată „Manual edenic de medicină naturistă profilactică şi terapeutică”. Evenimentul a avut loc în sala Eminescu din cadrul Hotelului Rapsodia, cu sprijinul directorului Elsaco Botoşani, Valeriu Iftimie, prieten al medicului- autor al acestei impresionante cărţi. Cartea îndeamnă oamenii la un regim de viaţă sănătos, bazat pe un consum de hrană vegetariană. Mesajul cărţii este o invitaţie la o colaborare medicală interdisciplinară, având ca unic obiectiv profilaxia bolilor şi recuperarea din boală a celor suferinzi. „Este o lucrare specială care răspunde la întrebarea de ce medicina naturală e valoroasă. Medicina naturistă este valoroasă pentru că ne recrutează spre natură şi firescul din noi se potriveşte cel mai bine cu firescul din natură. Tot ce vine din patrimoniul natural aduce informaţii sănătoase şi ne fereşte de lovituri”, a declarat doctorul Doru Laza. Cartea este tipărită în condiţii de lux la editura Risoprint. Interesant este faptul că la unul din capitole, respectiv cel dedicat plantelor medicinale, denumirea plantelor a fost tradusă în numai puţin de 17 limbi străine. Conform autorului, cartea aceasta a ajuns chiar şi dincolo de Ocean, în Canada.

Doru Laza a fondat şi condus clinica naturistă de la Breaza, unde a tratat suferinţele oamenilor prin câteva metode simple şi eficiente care aparţin Creaţiei: dieta, plante, apa, aer, soare, pământ, cărbune, kinetoterapie, meloterapie, sacroterapie. Despre toate acestea, medicul care a activat în mai multe clinici naturiste din lume vorbeşte în cartea prezentată, luni, botoşănenilor care au dat curs invitaţiei. Printre aceştia s-a aflat şi viceprimarul municipiului Botoşani, Cătălin Alexa.

Cartea poate fi comandată online aici.

One thought on “Doctorul Laza şi-a prezentat cartea despre medicina naturistă la Botoşani

  1. Apreciem activitatea medicală a Dr. Laza, cu o mică precizare.. Clinica na turistă de la Breaza, nu a fost fondată de el, el a lucrat acolo 10 ani în care și-a pus în valoare cunoștințele. Păcat că nu a știut să aprecieze acest privilegiu sălucreze într-o clinică care nu l-a costat nimic… Poate că acum îți va da seama ce însemnează să construiești o clinică…. Chiar dacă contează pe sponsori….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *