Uzbek prins de poliţiştii de frontiera după ce a trecut ilegal în România

politia de frontiera IJPF Botosani Poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean din Uzbekistan, care a trecut ilegal frontiera de stat dintre R. Moldova şi România.

 Sâmbătă, un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Stânca au reţinut pe coronamentul barajului Stânca-Costeşti un bărbat care nu-şi justifica prezenţa în zonă. Acesta nu avea documente de identitate, motiv pentru care a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca pentru continuarea cercetărilor.

În urma cercetărilor s-a constatat că cetăţeanul este din Uzbekistan, se numeşte Andrei V., are 37 de ani şi a trecut ilegal frontiera pe coronamentul barajului Stânca-Costeşti. Bărbatul a justificat trecerea ilegală a frontierei motivând că se plimba pe baraj şi nu şi-a dat seama că a trecut frontiera.

Ca urmare a celor constatate, pe numele lui Andrei V. a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în România prin trecere ilegală a frontierei de stat”, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, competent a soluţiona cauza. Bărbatul a fost predat autorităţilor din Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *