Deputatul Buhăianu: Sperăm ca examenul de Bacalaureat de la anul să se desfăşoare la fel de serios şi riguros

Catalin Buhaianu, deputat PDL
Catalin Buhaianu, deputat PDL

Rezultatul dezastruos de la Bacalaureat, pe care opoziţia încearcă să îl transforme într-un subiect electoral, nu înseamnă altceva decât gradul de pregătire al elevilor şi maniera în care aceştia au tratat un examen foarte important din viaţa lor, a declarat deputatul democrat-liberal Cătălin Buhăianu Obuf. El spune că tratarea superficială a acestui examen de către elevi pe de o parte şi pe de altă parte rigurozitatea organizării acestui examen a făcut ca rezultatul să fie cel care este în acest moment.

Pe de altă parte, încercarea opoziţiei de a da vina pe ministrul Educaţiei pentru aceste rezultate este o abordare greşită. S-a făcut un sondaj în care opinia publică spune foarte clar că nu ministrul este vinovat, ci principalii vinovaţi sunt elevii şi părinţii. Susţinerea ministrului Educaţiei de către PDL rămâne în continuare aceeaşi şi sperăm ca la examenul de Bacalaureat de la anul să se desfăşoare la fel de serios şi riguros şi veţi vedea că o abordare corectă a acestui examen de către elevi va face ca rezultatele să fie cu totul altele„, a spus Buhăianu.

Acesta consideră că trebuie descurajat furtul şi obţinerea de note bune prin cunoscutele metode de copiere şi că acuzele la adresa ministrului Educaţiei doar pe principiul că a oprit hoţia este o abordare greşită. Buhăianu a adăugat că la nivel de judeţ acest examen s-a desfăşurat în condiţii deosebite şi că rezultatele de după contestaţii au arătat că lucrările corectate în prima etapă au fost făcute corect.

One thought on “Deputatul Buhăianu: Sperăm ca examenul de Bacalaureat de la anul să se desfăşoare la fel de serios şi riguros

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ha,ha,ha! Da’ cu despartirea-n silabe cum e don’deputat, ai?!?!?!
    PS. Pe vremea cand alesii neamului (sau ,,neamurilor”!) nu stiau unde-i ,,zona zoster” musiu pdl (fost psd) se cam balbaia cu despartirea-n…silabe! Da, nu-i bai, ca mane-si da si ,,doctoratu’ ” si … gata ! Botosaniul va mai fata un nou mare ,,academician” ! Bravos natiune, halal sa-ti fie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *