Organizaţia judeţeană a PDL anunţă declanşarea pregătirilor pentru alegerile din 2012

Preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur, a spus că prima etapă va fi cea de nominalizare a candidaţilor la primăriile din comune, oraşe, municipii, însă va fi nominalizat şi candidatul la Consiliul Judeţean.

Prin decizie a Biroului Permanent Judeţean a fost constituită o comisie formată din zece persoane şi aici vorbim de preşedinţii de colegii, prim-vicepreşedinţi, vicepreşedinţi ai partidului şi preşedintele Consiliului Judeţean, domnul Mihai Ţâbuleac, o comisie care va face o analiză asupra candidaturilor sau posibilelor candidaturi la funcţia de primar, care vor avea la bază o serie de criterii. Nu în ultimul rând, acolo unde avem dubii vom proceda la sondaj„, a spus Flutur.

La nivel naţional, PDL va organiza un sondaj în luna octombrie. Sondajul la nivel judeţean va fi făcut doar acolo unde există dubii în privinţa şanselor unui candidat la primărie sau în cazul în care vor fi mai mulţi candidaţi pentru această funcţie. Persoana care va întruni cele mai multe procente în sondaj va fi nominalizată pentru candidatura la primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *