Andrei Paramanov, lider de sindicat la Direcţia de Finanţe: Cel mai probabil direcţiile judeţene de finanţe vor dispărea

Andrei Paramanov
Andrei Paramanov

Măsurile privind reorganizarea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice din Botoşani vor continua, După disponibilizarea a 25 de salariaţi şi trecerea şefilor de servicii pe posturi de execuţie, cel mai probabil, spune Andrei Paramanov, liderul de sindicat al Direcţiei de Finanţe, direcţiile judeţene de finanţe vor dispărea în viitorul apropiat, deciziile urmând să fie luate la nivel regional.

Va fi Direcţie generală la nivel de cinci-şase judeţe, cu directori generali şi cu toată structura şi aici vor fi probabil numai şefi de administraţie. Prin această reorganizare, s-a promis că nu vor fi restructurări de personal, dar se va reduce numărul şefilor drastic şi salariile acestora„, a adăugat Paramanov.

4 thoughts on “Andrei Paramanov, lider de sindicat la Direcţia de Finanţe: Cel mai probabil direcţiile judeţene de finanţe vor dispărea

  1. paramanov asta il invata pe patronul de la tati sa cum sa spele bani murdari printr-o societate de binefacere
    autoritatile ar trebui sa se autosesizeze

  2. D-nul Paramanov ? Om fara suflet si fara Dumnezeu! ?
    Un eveniment nefericit imi aminteste de d-sa. Un baiat , de clasa a IXa, mergand cu bicicleta pe Cuza Voda, s-a lovit cu capul de DACIA sa, plesnindu-i lampa stanga spate , din material plastic, masina fiind parcata langa sediul institutiei romano-americane, asigurari mi se pare, era atunci in ’96.Din impact baiatul s-a ales cu pierderea a 2 dinti. Portarul s-a ingrijit atunci de un .. algocalmin, iar domnul Paramanov s-a ingrijit sa-l duca imediat la politia rutiera sa dea declaratie. La politie, d-nul subofiter, l-a intrebat:
    Ce ai facut berbecule ?… dupa care domnul Paramanov a venit sa-si recupereze paguba de la parinti, aspect cu care sunt de acord in ultima instanta. Dar nu-i-a trecut prin minte nicio clipa… sa mearga cu el la un medic stomatolog, desi institutia medicala era foarte aproape.. a si trecut pe langa spitalul judetean, in drum spre politia Botosani , cu baiatul cu buzele tumefiate , cu dinti cazuti…si bineinteles bicicleta . Daca baiatul fugea.. ramanea cu bicicleta. Ce suflet trebuie sa ai , ca inainte de recuperaraea pagubei, sa nu te gandesti ca era un copil accidentat ?Baiatul isi daduse numele, locul de munca al parintilor..
    Peste cateva luni ,trecand pe langa institutia respectiva,am vazut masina …. cu capacul de plastic al lampii , la locul lui , bineinteles cu plesnitura de rigoare.
    Halal sindicalist! Ma indoiesc ca reprezinta interesele amgajatilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *