Electroalfa la ceas aniversar: 20 de ani de activitate

Gheorghe Ciubotaru, patronul Electroalfa
Gheorghe Ciubotaru, patronul Electroalfa

Compania Electroalfa a celebrat, joi, 20 de ani de activitate, moment care a fost marcat de reprezentanţii companiei, autorităţi locale, politicieni, directori de instituţii, oameni de afaceri, în sala de conferinţe a Hotelului Rapsodia. În cei 20 de ani, Electroalfa a reuşit să devină un actor important al domeniului electro-energetic românesc, unul din principalii producători de echipamente destinate producţiei şi distribuţiei energiei electrice.

Electroalfa trăieşte un eveniment deosebit: aniversează 20 de ani de activitate, de activitate neîntreruptă aş spune eu, iar lucrul acesta este foarte important şi se sărbătoreşte acest eveniment acasă, la Botoşani, cu oameni din Botoşani, cu prietenii şi partenerii noştri din Electroalfa şi din oraşul Botoşani. Este un eveniment extrem de important pentru compania noastră, întrucât 20 de ani înseamnă istorie la un moment dat, 20 de ani de activitate înseamnă un nivel de maturitate care te obligă să confirmi pe viitor, 20 de ani de activitate înseamnă că oameni mulţi ţi-au acordat încrederea, că această încredere pe care ţi-au acordat-o a fost transformată în zile şi ore enorme de muncă pe parcursul celor 20 de ani şi că meritele şi rezultatele obţinute de companie sunt rezultatele şi meritele lor, că pentru lucrul acesta trebuie apreciaţi şi trebuie să-i preţuim„, a spus Gheorghe Ciubotaru, managerul Companiei Electroalfa.

Acesta a declarat că Electroalfa a reuşit să se menţină în top şi pe vremuri de criză, datorită muncii titanice susţinută zi de zi, fără compromisuri sau rabat de la angajamentele luate. 

Noi rezolvăm probleme. Nu ne punem problema că este criză. Criza este o problemă pe care noi trebuie să o analiză şi căreia noi trebuie să-i găsim soluţiile corecte, din respect pentru partenerii noştri clienţi, din respect pentru salariaţii noştri„, a adăugat preşedintele Electroalfa. 

Gheorghe Ciubotaru a declarat că este încrezător în viitorul companiei plecând de la faptul că oamenii din Electroalfa sunt profesionişti desăvârşiţi, pentru că Electroalfa este o companie tânără de numai 20 de ani, că specialiştii din Electroalfa sunt oameni care au confirmat în bătălia cu concurenţa, în bătălia cu câştigarea pieţelor, iar acest lucru, spune preşedintele companiei, îi dă speranţa că în următorii 20 de ani Electroalfa va fi cel puţin la nivelul la care este în momentul actual, ca şi nume pe piaţă.

invitati electroalfa

La rândul său, primarul Cătălin Flutur a ţinut să spună, în discursul său, că: „Sunt deosebit de mândru că această societate îşi are sediul central la Botoşani…În numele meu, dar şi al Consiliului Local, trebuie să vă mulţumesc că existaţi la Botoşani. Ştiu exact ce aţi făcut pentru Botoşani, aţi fost parteneri în tot felul de acţiuni pe care le-aţi organizat la Primăria Botoşani şi mulţumesc şi pentru sprijinul acordat în acţiunile pe care le-am făcut la Botoşani. La un moment dat, am discutat şi proiecte frumoase pentru Botoşani, pe care vreau să le ducem cu succes până la capăt, dar şi implicarea mai nouă a celor de la Electroalfa în piaţa Botoşaniului din alt punct de vedere. Vorbim de partea de antreprenoriat, de partea de construcţii…”, a adăugat primarul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *