20 de civili de la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera, trimisi in somaj

Purtatorul de cuvant al IJPF Botosani, Minodora Racnea
Purtatorul de cuvant al IJPF Botosani, Minodora Racnea

Primii 20 de angajați ai Inspectoratului Județean ai Poliției de Frontieră vor fi dați în șomaj. Miercuri, au fost date preavize de concediere pentru 20 de angajați -personal civil, din cei 60 de angajați care ar trebuie să părăsească instituția. Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al IJPF, a declarat că printre cei 20 de civili care vor primi preavize se numără șoferi, tâmplari, secretar dactilograf, muncitori.

Per total, aproximativ 60 de persoane din Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera vor fi afectate de restructurari. 20 de civili vor primi preaviz si ar mai fi aproape 40 de persoane care vor trebui sa fie restructurate, pentru a ne incadra in prevederile bugetare. Perioada de preaviz pentru civili este de 20 de zile. Urmeaza ca pentru cealalta categorie de personal sa se dea examen. Va fi proba scrisa pentru personalul cu functie de executie si interviu pentru cei cu functii de conducere„, a precizat Minodora Racnea.

Ea spune ca urmeaza sa fie stabilite comisiile de examinare, care vor fi din interiorul institutiei. De asemenea, urmeza ca in cel mai scurt timp sa fie publicata si bibliografia pentru concurs.

La ora actuala, la nivelul IJPF sunt peste 900 de angajati.

3 thoughts on “20 de civili de la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera, trimisi in somaj

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    da ai dreptate domnule labus 900 de angajati pentru 300 km frontiera este cam mult. Poate vor ramine dupa restructurari 300 angajati pentru 300 km frontiera. Si se vor da si salarii pe masura salariul minim pe economie dar numai odata la doua luni. Ai dreptate LABUS „multi….. da prosti…..)
    Traiasca lupta pentru pace

  2. Sa vedem cati ofiteri vor pleca………Probabil niciunul !
    Ca sunt o multime care freaca menta in birouri,isi fac treaba prin oras cu masinile institutiei,ba inca stau si prin baruri,cu masinile parcate in fata acestora! Or sa dea afara tot pe amaratii de agenti…….De ce nu se dau probe sportive, la sange????????????
    Aaaa si inca ce chestie…….sefii dau doar un interviu,in felul acesta nu ramane nimic scris(deci nici o proba) !
    Bataie de joc !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *