Hoţ de portofele, prins de jandarmi în timp ce îşi făcea meseria

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, în timp ce executa serviciul în zona Pieţei Centrale a mun. Botoşani, pe linia prevenirii furturilor din buzunare, l-a surprins în flagrant, marţi, pe S.V., în vârstă de 28 de ani, din municipiul Botoşani, de etnie rromă, care, aflându-se în staţia de maxi taxi Dova, a sustras de la B.C., de 55 de ani, din comuna Corni, profitând de neatenţia acestuia, un portofel, în timp ce acesta se urca în maxi-taxi. În portofel se aflau diverse acte, precum şi  suma de 200 de euro şi 400 de lei.

Echipajul de jandarmi l-a imobilizat pe făptuitor, acesta fiind condus la sediul inspectoratului, unde i s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Bunurile sustrase au fost restituite părţii vătămate, împreună cu suma de bani.

„Cu această ocazie, atenţionăm cetăţenii să manifeste mai multă vigilenţă şi să acorde mai multă atenţie bunurilor personale, în special în zonele aglomerate, unde persoanelor cu astfel de îndeletniciri le este mai uşor să-şi exercite profesia”, a declarat purtătorul de c uvânt al Jandarmeriei Botoşani, Cristian Niţuleac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *