Peste 100 de persoane au fost reprogramate până acum la expertizele medicale

Conducerea Casei Judeţene de Pensii a solicitat sprijin de la Casa Naţională de Pensii şi Institutul Naţional de Expertiză în vederea găsirii unui nou medic de specialitate expertiză medicală. Ioan Buzilă, directorul adjunct de la CJP Botoşani, a declarat că în judeţul Botoşani nu există nicio persoană la ora actuală disponibilă cu această specializare. Acesta spune că nu mai puţin de trei adrese au fost făcute la Institutul Naţional de Expertiză prin care instituţia solicita un medic specialist la Botoşani. Reprezentanţii CJP speră să reia activitatea de la cabinetul din Botoşani în jurul date de 10 iulie. Peste 100 de persoane care erau programate la cabinetul de expertiză medicală pentru ultima săptămâna din luna iunie au fost reprogramate.

Până atunci, putem să reprogramăm cu 30 de zile, conform legii, persoanele care sunt planificate pentru luna iulie. De când cu acest caz, în jur de 118 persoane au fost reprogramate până acum„, a spus Ioan Buzilă.

Casa Judeţeană de Pensii mai are angajat un medic de expertiză medicală, dar acesta îşi desfăşoara activitatea la Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *