Medicul şpăgar de la Casa de Pensii vrea banii confiscaţi înapoi

liliana teodoriu
Liliana Teodoriu

 Medicul care a luat şpagă pentru eliberarea deciziilor de pensionare pe caz de boală a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani restituirea sumelor de bani confiscate în urma percheziţiilor domiciliare. Liliana Teodoriu a depus prin avocaţii săi o cerere la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani  prin  care solicită să i se restituie întreaga sumă motivînd că aceasta i-a fost dată spre păstrare de către rude.

„A formulat o plîngere împotriva măsurii indisponibilizării măsurilor inclusiv a sumelor de bani ridicate cu ocazia percheziţiilor domiciliare . Urmează să analizăm şi să ne pronunţăm. Din plângerea formulată a reieşit că sumele nu-i aparţin, că i-au fost date spre păstrare  de către o rudă”, a declarat Titiana Ungureanu, prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

În urma percheziţiilor efectuate, medicului i-a fost confiscată suma de 416.600 lei şi i-au fost sechestrate două apartamente în Dorohoi şi 8 terenuri în Roma.

3 thoughts on “Medicul şpăgar de la Casa de Pensii vrea banii confiscaţi înapoi

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    mincinoasaaaaaa =)) cine te mai crede?! mai bine spune ca ai luat mita (bani) de la pacienti ca sa aiba in continuare pensie RUSHINICA!!! =))

  2. Baiatul meu operat de hernie de disc nu a primit concediu peste 120 de zile ca nu ti-a dat nimic, motivțnd ca nu are internari izioterapie. Desteapt-o, fizioterapia se face o data la 6 luni, iar el a facut acum doua luni. Daca iti dadea o 100 de euro nu mai trebuia nimic. Lasa ca nu moare el de foame! Daca ar fi lege in tara asta ai sta tu mult dupa gratii, dar cu portocalii astia maine-poimane esti libera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *