Florin Ghiorghiţă: Oprişanu este preocupat că primarul vrea să îşi cumpere maşină, în condiţiile în care el şi-a achiziţionat Volvo XC 60

Viceprimarul Florin Ghiorghita
Viceprimarul Florin Ghiorghita

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă îl critică pe Gabriel Oprişanu. Acesta a declarat că nu se cade ca Oprişanu să iasă public şi să critice faptul că Primăria va achiziţiona o maşină nouă pentru primar, în condiţiile în care „Primăria este o instituţie publică, care trebuie să aibă grijă de un om care conduce un oraş până la urmă, iar un primar nu poate merge cu o maşină din care să sară bucăţi şi să îşi pună viaţa în pericol pentru fiecare drum. Spun asta, mai ales în condiţiile în care unii şi-au achiziţionat Volvo XC 60, undeva la peste 60.000 euro. Fac referire la domnul Oprişanu. Unii social-democraţi, care ar trebui să ţină cu poporul, ar trebui să înţeleagă că un oraş trebuie condus şi nu trebuie să faci în aşa fel încât să îţi pui ştreangul de gât în fiecare zi”, a spus Ghiorghiţă.

Municipalitatea nu a achiziţionat nici la această dată maşina nouă pentru primar şi asta pentru că procedura de achiziţie prin programul „Rabla” este extrem de greoaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *