Social-democraţii botoşăneni solicită demisia ministrului Educaţiei

Gabriel Oprisanu la PSDComunicat PSD:

Incompetenta actualilor guvernanti a creat haos in toate sectoarele vitale ale societatii romanesti. Ca o consecinta  nici domeniul educatiei nu a ramas neatins.  Rezultatele dezastruoase,  inregistrate anul acesta la examenul de bacalaureat reprezinta proba incontestabila a esecului sistemului educational gestionat de un ministru diletant. Guvernul PDL este adevaratul vinovat de aceasta situatie pentru ca manifesta indiferenta.

Dupa un asemenea dezastru ar trebui cautate cauzele obiective, insa acest lucru nu poate avea loc fara plecarea imediata din fruntea ministerului a lui Daniel Funeriu, un personaj care nu a inteles niciodata scoala romaneasca. In aceste conditii solicitam demisia de onoare a ministrului invatamantului -Daniel Funeriu.

One thought on “Social-democraţii botoşăneni solicită demisia ministrului Educaţiei

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sa-si dea demisia si Putin , si Tanta ,taxatoarea de pe 102 ( gargara politica) . Probabil si daca pierzi la table e de vina Boc. Adevarul e ca toti sinteti vinovati, ma refer la clasa politica. Promovati incompetenta , spaga si nepotismul. Daca va uitati in organizatiile de partid toti sinteti cumatrii , fini , nepoti si nu stiu citi dintre voi aveti o minima pregatire pentru a face politica. Pe aceste relatii se fac si numiri in functii , asa ca vom inlocui la anul incompetentii lor cu incompetentii vostrii.
    Atit timp cit nu se va face o promovare pe competente , tinarul nu va avea motivatie sa invete .
    Adevarul e ca in Romania se pot face multe schimbari in bine, in toate domeniile , dar NU SE DORESTE . Un stat bine pus la punct nu permite accesul spre virfurile ierahiei a diletantilor iar in acest caz va pierdeti voi motivatia de a face politica – interesul personal.
    Sper ca am fost echidistant.
    Felicitari pentru cei care au luat Bacalaureatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *