Accident la groapa de gunoi a oraşului. O femeie a fost lovită de o maşină a Urban Serv în timp ce aduna PET-uri

O botoşăneancă de 45 de ani a ajuns în stare critică la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean după ce a fost lovită de o autospecială a societăţii Urban Serv. Evenimentul a avut loc luni după amiază. Femeia se afla împreună cu soţul, dar şi cu alte câteva persoane, la groapa de gunoi a oraşului pentru a strange PET-urile de plastic. La un moment dat, o autospecială a Urban Serv, care tocmai vărsa o încărcătură de gunoi, a efectuat o  manevră de mers cu spatele fără să se asigure lovind-o din plin pe femeie, care s-a îmbulzit să ajungă la gunoiul descărcat.

Ea a fost lovită de scara maşinii şi de bena din spate. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care a transportat victima la UPU.

 “Pacienta a fost adusă în stare gravă, prezintă traumatism toracic, cu multiple fracturi toracice, un traumatism cranio-cerebral acut, ruptură de vertebră S-a decis transferul ei la Iaşi, însă prognosticul este rezervat”, a declarat medicul Petre Rădăuceanu, şeful UPU-SMURD Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *