Primarul Flutur despre profesori: Puţin probabil că o să-i vedem pe perioada verii să vină să ne ceară la fel de tranşant să li se dea salariile

Primarul Catalin Flutur
Primarul Catalin Flutur

Executivul Primăriei Botoşani confirmă faptul că fondurile pentru salariile cadrelor didactice sunt asigurate, în trimestrul III, doar în proporţie de 40%. Primarul Cătălin Flutur susţine că s-a ajuns la această situaţie datorită mutării fondurilor dintr-un trimestru în altul. În ciuda acestui fapt, edilul municipiului crede că este puţin probabil ca profesorii să mai iasă în stradă, pe perioada verii, pentru a-şi cere drepturile salariale.

Puţin probabil că o să-i vedem pe perioada verii să vină să ne ceară la fel de tranşant să li se dea salariile, pentru că e vacanţă şi la ei„, a precizat primarul.

Acesta spune că problema salariilor cadrelor didactice va fi rezolvată doar printr-o rectificare bugetară. Flutur a adăugat că au fost făcute noi demersuri la nivel central în privinţa alocării de fonduri pentru profesori.

One thought on “Primarul Flutur despre profesori: Puţin probabil că o să-i vedem pe perioada verii să vină să ne ceară la fel de tranşant să li se dea salariile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *