Botoșănean căutat de Poliție. Sunați la 112 dacă știți ceva de el!

Un botoșănean este căutat de Poliție după ce familia l-a dat dispărut. Polițiștii botoșăneni au fost sesizați, marți, cu privire la faptul că un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoșani, a părăsit domiciliul, în ziua de 10 iulie a.c., iar până în prezent nu a revenit.

Vizdoschi Dumitru Gabriel are următoarele semnalmente: păr șaten, ochi căprui, 1,70 m înălțime, aproximativ 75 de kg.

Vestimentație la momentul plecării: cămașă de culoare albă, pantaloni de culoare albastră. Purta ochelari cu ramă de culoare maro închis.
Are un tatuaj pe brațul stâng.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, este apelul Poliției Botoșani.

Un botoșănean de 82 de ani a dispărut după ce a plecat la pescuit

Polițiștii sunt în alertă după ce un botoșănean a dispărut și nimeni nu mai știe nimic de el. Este vorba despre un bărbat de  82 de ani, din comuna Mihai Eminescu, care a părăsit domiciliul, în ziua de 10 iulie a.c., pentru a pleca la pescuit, iar până în prezent nu a revenit. Acesta se deplasa cu o bicicletă de culoare roșie.

Giriadă Costachi are următoarele semnalmente: păr cărunt, ochi căprui, 1,80 m înălțime, aproximativ 85 de kg.

Vestimentație la momentul plecării: Hanorac de culoare gri, șapcă de culoare albastră, pantaloni închiși la culoare.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, este apelul polițiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *