Învăţător reclamat că ar fi bătut un copil de clasa a III-a

Acuzaţii grave la adresa unui învăţător din judeţul Botoşani. Inspectoratul Şcolar Judeţean a primit, vineri dimineaţă, o sesizare din partea mamei unui copil de la Şcoala Plopenii Mari din Ungureni, care îl acuză pe învăţătorul Gheorghe Hriscu că i-ar fi lovit copilul în timpul orelor de curs. Femeia, Elena Marcu, susţine că băiatul său s-a urcat pe un scaun în sala de clasă, iar învăţătorul l-ar fi strâns de gât şi l-ar fi izbit cu capul de perete.

L-a batut din motiv ca s-a urcat cu picioarele pe scaun si mi-a venit vanat acasa. Si dupa aceea l-a pus la colt sa stea cu mainile in sus„, a spus mama baiatului.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean  susţin că vor demara o anchetă în acest caz, mai ales că minorul prezenta urme de violenţă pe corp.

Am sfătuit-o pe doamna să meargă la Medicina Legala pentru a obţine, eventual, un certificat constatator. Acest certificat ne va ajuta şi pe noi în anchetă„, a declarat inspectorul şcolar adjunct, Daniel Botezatu.

Învăţătorul Gheorghe Hriscu nu a mai fost implicat într-un astfel de scandal până acum.

Nu am mai primit vreo reclamaţie în privinţa acestui învăţător, dar, din cele povestite de mama copilului, am înteles că domnul învăţător are antecedente şi a lovit şi alţi copii„, a mai adăugat Botezatu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *