Iubitorii de animale, invitaţi la la picnic

"Opera de trei parale", pusă în scenă de trupa Drama Club

Asociaţia Pentru Protecţia Animalelor Ador va organiza pe data de 18 iunie, în zona Cornişa un picnic pentru toţi iubitorii de animale care sunt invitaţi să participe alături de prietenii lor patrupezi. Tot în această lună, voluntarii de la ADOR, vor organiza un târg de adopţii pentru căţei şi pisici intitulat „Concurs de frumuseţe canină”. Evenimentul se va petrece pe data de 25 iunie, în parcul Mihai Eminescu. Aceste două evenimentul vin după spectacolul de teatru umanitar pe care ADOR şi Drama Club l-au pus în scenă, miercuri.

„ADOR multumeşte tuturor botoşănenilor care au venit la teatru miercuri, pe 8 iunie, pentru a viziona piesa “Opera de trei parale”, jucată de Drama Club. Multumim invitaţilor nostri pentru încurajări, suport şi mai ales pentru generozitate. Sustinerea voastră, demonstrată şi prin donaţiile făcute cu ocazia piesei de teatru în scop caritabil ne demonstrează încă o dată că botoşănenii iubesc animalele şi doresc să le protejeze.

Multumim în mod deosebit Clubului Drama, pentru minunata prestaţie, pentru energia, vitalitatea şi talentul de care au dat dovadă, precum şi pentru ajutorul pe care ni l-au oferit, acceptand să joace aceasta piesă în scop caritabil în beneficiul Ador.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *