Societatea Romtelecom va trebui să dea jos stâlpii care stau în calea bicicliştilor în zona Lebăda

Primarul Cătălin Flutur spune că lucrarea de la Lebăda nu este încă finalizată, fiind realizată în proporţie de 95% şi că stâlpii care sunt pe pista pentru biciclişti vor dispărea. Acesta a ţinut să îşi exprime poziţia vizavi de pistele de biciclişti, în cadrul unei conferinţe de presă, după ce acestea au fost intens comentate.

Pe o porţiune de 100 metri, din 4 km, sunt patru stâlpi ai Romtelecom pe care trebuie să-i mute Romtelecom. Lucrarea nu este recepţionată şi nu înseamnă că acea pistă de biciclete va rămâne cu stâlpul pe mijloc. Romtelecom ne-a confirmat că au făcut un proiect şi îi mută pe cheltuiala lor. Dar noi vorbim de o lucrare în momentul în care este recepţionată„, a spus primarul.

Flutur susţine că nu era normal ca stâlpii să fie mutaţi înainte de începerea lucrării în zonă. Mai mult, primarul spune că nicăieri în lume nu există un standard care să spună pe unde merge pista de biciclete şi că proiectanţii sunt cei care au ales varianta cea mai bună.

2 thoughts on “Societatea Romtelecom va trebui să dea jos stâlpii care stau în calea bicicliştilor în zona Lebăda

  1. Si cand proiectantul n-a vazut in viata lui o bicicleta e destul de greu sa-si dea seama cum functioneaza. Deaclaratia primarului, daca e redata intocmai, denota o foarte mare doza de indelepciune 🙁

  2. Asta arata ca toate vizitele oficialilor Primariei Botosani in strainatate au fost fara folos :((

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *