500 de locuri de muncă vor fi create la Carrefour

Proiect Carrefour Botosani
Proiect Carrefour Botosani

Peste 500 de locuri de muncă pentru botoşăneni vor fi create prin deschiderea hiper-marketului Carrefour. Primarul Cătălin Flutur a declarat că această investiţie este destul de importantă pentru municipiul Botoşani, întrucât pe lângă locurile de muncă care vor fi create vor fi şi bani la bugetul local. Primarul a mai spus că investitorul a primit autorizaţie pentru demolare şi că urmează ca în cursul săptămânii viitoare să fie dată şi autorizaţia de construcţie.

Am dat autorizaţia pentru demolare şi pentru sistematizarea pe verticală, sistematizarea rutieră din zonă, care va rezolva în zonă şi una din problemele de circulaţie ale noastre pe banii investitorului.  Ei au avansat un termen, undeva în octombrie 2011 vor finaliza şi lucrările, însă nu suntem noi cei în măsură să vedem dacă termină atunci. În schimb, lucrul bun pentru noi, pentru Primărie, este amenajarea zonei, banii care ne vin din autorizaţia de construcţie şi cei peste 500 de oameni care vor lucra acolo„, a spus primarul Cătălin Flutur.

One thought on “500 de locuri de muncă vor fi create la Carrefour

  1. sunt curios ce structura vor avea locurile de munca noi? In afara de vanzatori, personal administrativ si paza! Cu ce creste economia judetului? Cu ce este mai buna aceasta investitie pt botosaneni si nivelul lor de trai comparativ cu fosta uzina integrata care facea productie si la care isi castigau o paine mii de familii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *