Traseul pe care vor ajunge cicliştii în judeţul Botoşani, cârpit în proporţie de 80-90%

Turul Ciclist
Turul Ciclist al Romaniei va ajunge la Botosani pe 6 iunie

Anunţul a fost făcut, luni, de prefectul Cristian Roman. Acesta a declarat că a purtat discuţii în cursul zilei de luni cu reprezentanţi ai Poliţiei, ai drumurilor judeţene şi naţionale cu privire la acesta aspect şi spune că drumurile din judeţul Botoşani nu vor pute probleme cicliştilor.

Drumul este cârpit, nu reabilitat complet. Rămăsese o singură problemă pentru care am intervenit la domnul director de la Drumuri Naţionale din Iaşi. Este vorba de marcaje şi l-am rugat ca măcar pe traseul pe care îl va urma turul ciclist, să fie marcaje pe centrul străzii. Oricum, cred că este mai bine decât anul trecut, pentru că anul trecut am împrumutat mixtură asfaltică nu ştiu de la ce judeţ, iar anul acesta stăm mai bine„, a spus prefectul.

Cristian Roman a spus că îi va ruga pe primari din judeţ să se mobilizeze şi să scoată pe traseu copiii, dar şi adulţii, ca „să se bucure alături de ceilalţi cetăţeni. Până la urmă este un eveniment. Se uită toată ţara o zi şi la judeţul nostru„, a mai spus prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *