Daune de 400.000 lei cerute de o firmă unei femei care a vândut produse contrafăcute

O femeie din Botosani care vindea diverse aparate contrafacute ale unei firme de renume este urmarita penal, iar firma afectata s-a constituit parte civila cu suma de 400.000 de lei.

Politia Judeteana Suceava a informat ca Parchetul a dispus inceperea urmaririi penale fata de Liliana H. (49 ani) din municipiul Botosani pentru punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care il prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate.

Potrivit cercetarilor, in data de 3 ianuarie 2011, in cadrul unei actiuni a politistilor, Liliana H. a fost depistata in municipiul Suceava cand vindea mai multe produse industriale purtand o marca de renume, fara a detine certificate de conformitate pentru marca inscriptionata si care erau susceptibile de a fi contrafacute.

In urma expertizarii produselor de titularii marcii s-a dovedit ca produsele sunt contrafacute, iar reprezentantul marcii se constituie parte civila cu suma totala de 400.000 lei.

Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *