Bătrână de 85 de ani bătută şi violată de un consătean de 32 de ani

O femeie de 85 de ani din localitatea Arborea a trăit clipe de coşmar, după ce în toiul nopţii s-a trezit în locuinţă cu un bărbat care a bătut-o şi a violat-o. Vineri, poliţiştii din comuna George Enescu au fost sesizaţi de Virgina C. de 85 ani din localitatea Arborea, comuna George Enescu, cu privire la faptul că în noaptea de 26 spre 27 mai a fost victima unor infracţiuni de tîlhărie şi viol comise de Daniel Cristian P din aceeaşi localitate.

          În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de joi spre vineri, în jurul orelor 01:00, bărbatul, în vârstă de 32 ani din localitatea Arborea, comuna George Enescu, a pătruns prin efracţie în curtea şi locuinţa părţii vătămate şi prin folosirea de acte de violenţă şi ameninţări, a întreţinut cu aceasta relaţii sexuale normale, pentru ca ulterior, folosind acelaşi mod de operare, i-a sustras acesteia suma de 315 lei.

          Faţă de autor s-a dispus măsura reţinerii preventive pentru o perioadă de 24 ore, în sarcina acestuia fiind reţinute comiterea infracţiunilor de violare de domiciliutâlhărie şi viol. În ziua de 28 mai, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Dorohoi şi-a însuşit propunerea formulată de către parchet şi a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *