Liderul PDL Botoşani despre candidaţii la alegerile din 2012: Va fi decizia partidului şi nu opţiunea personală

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur
Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur, a declarat că în formaţiunea pe care o conduce nu s-au făcut niciun fel de negocieri până în momentul de faţă şi nu s-au emis niciun fel de ipoteze vizavi de candidaturile la alegerile din 2012. Acesta a precizat că în prezent se lucrează la strategia de valorificare a resurselor umane a partidului. El a adăugat că acolo unde  vor exista dubii în privinţa eventualilor candidaţi vor fi efectuate sondaje de opinie.

Noi nu avem o presiune deosebită în momentul de faţă, aşa cum au colegii noştri de la USL, pentru că ei sunt într-un întreg proces intern, poate tot de valorificare a resurselor umane şi caută cei mai buni candidaţi. Vorbim acolo de două sau de trei partide care nu ştiu exact cum vor candida. Cu candidat unic sau separaţi. Văd că este o întreagă luptă politică acolo. Îşi dau la picioare unii la alţii care ies mai bine în sondaj. Noi nu avem această preocupare. Mai mult de atât, tot resursa umană şi tot acolo unde avem dubii sondajele de opinie vor fi cele care ne vor indica candidaţii la funcţiile alese. Şi aici mă refer poate la funcţia cea mai importantă din judeţul Botoşani, de la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi până la funcţia de primar şi chiar de consilier local şi judeţeni„, a spus Flutur.

El spune că partidul va decide candidaţii la alegerile din 2012 şi nicidecum nu vor fi opţiuni  personale. Aceste opţiuni, mai spune Flutur, vor fi făcute publice la momentul potrivit şi vor fi făcute publice opţiunile mai devreme doar acolo unde persoana aleasă va avea nevoie de consolidarea imaginii şi a notorietăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *