Violatorii de la Mihălăşeni, obligaţi să meargă în fiecare dimineaţă la Postul de Poliţie

Cei doi violatori din Mihălăşeni şi complicele lor, care au fost reţinuţi, miercuri, pentru violarea unei fetiţe de 14 ani, au scăpat de arest preventiv. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, vineri, că violatorii Benone Bolovan şi Cornel Zahariuc, şi complicele lor,  Marius Adumitroaie, au interdicţia de a părăsi localitatea, dar şi obligaţia de a se prezenta, în fiecare dimineaţă, la sediul Postului de Poliţie.

Vă reamintim că o fetiţă de 14 ani a fost violată, în noaptea de 25 spre 25 mai, după ce a fost răpită de pe drum. Minora din Ripiceni a fost acostată de doi tineri de 28 de ani, Marius Adumitroaie şi Benone Bolovan, urcată într-o căruţă şi, împotriva voinţei ei, a fost dusă la o stână situată pe un imaş din marginea satului Slobozia. Aici, unul dintre bărbaţii care a răpit-o şi proprietarul stânei, Cornel Zahariuc, de 30 de ani,  au întreţinut relaţii sexuale cu minora. După ce a scăpat de viollatori, fata a anunţat Poliţia.

Faţă de Bolovan Benone şi Zahariuc Cornel s-a început urmărirea penală pentru comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, iar pentru Adumitroaie Marius pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *